Covid-19 test

Covid-19 test

Op dit moment bieden wij een aantal RIVM gevalideerde Coronatesten aan:

• De PCR Test: Wanneer in de ochtend getest uitslag binnen 12 uur. Alleen op onze locatie in Wageningen beschikbaar.

• De dubbele PCR test: Voor reizigers naar China bieden wij ook de dubbele PCR test aan. 

• Document van herstel/artsenverklaring.

• Corona Sneltest (antigeentest): Uitslag binnen 20 minuten.

• Corona Bloedtest: Geschikt om te testen of je antistoffen hebt aangemaakt. Uitslag binnen 1 tot 3 dagen.

PCR Test

Als je een Covid vrij verklaring nodig hebt om op reis te kunnen dan laat je een PCR test doen. Deze betrouwbare PCR test wordt afgenomen door een van onze gespecialiseerde reizigersverpleegkundigen met een keel/neus swab. De diagnostiek naar SARS-Cov-2 wordt met een internationaal ontwikkelde PCR uitgevoerd in een door het RIVM goedgekeurd laboratorium, namelijk het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn (zie 6.2 in deze link https://lci.rivm.nl/covid-19/bijlage/aanvullend). Je ontvangt de uitslag binnen 12 uur per mail. 
Er zijn meerdere landen die een PCR test verplicht stellen. Kijk op de website van het RIVM en Rijksoverheid voor actuele informatie. Deze PCR test is beperkt geldig. Plan je afspraak kort voor vertrek! 
We verzoeken je om telefonisch een afspraak te maken voor een PCR coronatest als je gaat vliegen. Dit kan tijdens kantooruren: 085 902 03 03.

Prijs: €129,00 inclusief reisdocument

Voor reizigers naar China kunnen wij ook de dubbele PCR test aanbieden.
Wageningen: Bel voor een afspraak: 085 902 03 03.
Adres: Plantage 8 7608 WJ Wageningen
Rotterdam : Afspraak online te boeken:
Adres: Sleephellingstraat 55 3071 VM Rotterdam.
Voor beide locaties testen wij in de avond voor vertrek. De uitslag en het certificaat ontvangt u de volgende dag rond 13.00 uur. Dit is de dag van uw vlucht. De vluchten naar China zijn ‘s avonds. 

Prijs: €250,00 voor 2 x PCR + reiscertificaat.


Herstelbewijs/artsenverklaring

Indien je Corona hebt doorgemaakt, kun je bij ons ook een document van herstel krijgen ondertekend door een arts. In sommige gevallen kun je hiermee ook reizen. Je kunt hiervoor zelf online een afspraak inplannen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het uitzoeken van de geldigheidseisen van deze verklaring. Daarnaast kunnen wij deze pas uitgeven op het moment dat je het GGD herstelbewijs hebt ontvangen.
Prijs: €34,25

Corona Sneltest (antigeentest) :

De uitslag is bekend binnen 20 minuten. 

Prijs: €34,25 inclusief reisdocument

Corona Bloedtest: Test of je antistoffen tegen Corona hebt aangemaakt.

Een serologische test waarbij er bloed wordt afgenomen uit een ader. Deze serologische test is gevalideerd door het RIVM, zeer gevoelig en betrouwbaar. De uitslag is er binnen 1 tot 3 dagen. Wil je weten of je antistoffen hebt? Ofwel omdat je Corona hebt doorgemaakt ofwel omdat je gevaccineerd bent? In dat geval geeft de serologische test uitsluitsel.
Prijs: €55,00 inclusief document. 

Je kunt je vragen over het testen ook via de mail stellen. Mail dan naar covid@vaccinatiecentrum.nl en je krijgt binnen 24u een reactie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *