Over ons

Over ons
Marchel   Peggy  
Marchel   Peggy   Pieter
Louise   Yvon   Nienke
Louise    Yvon   Nienke
Judith   Sharona   Pieter van Thiel
Judith   Sharona   Pieter
Margriet      
Margriet    Ellen    


Marchel Ratering (geregistreerd reizigersverpleegkundige en directeur):
Marchel is sinds 1990 werkzaam als reizigersverpleegkundige en is de eigenaar van vaccinatiecentrum Wageningen en Nijmegen. Hij begon zijn loopbaan bij de GGD Nijmegen, en werkte daarna bij de GGD in Ede. Vanaf 1992 ging Marchel werken bij het vaccinatiebureau van de studentenarts te Wageningen. Sinds 1 oktober 2006 staat Marchel geregistreerd als reizigersverpleegkundige bij het LCR (Landelijk Coördinatiecentrum reizigersadvisering). Per 1 januari 2011 is Marchel zelfstandig ondernemer geworden. Marchel is in 1985 begonnen met reizen naar tropische bestemmingen. Hij bezocht landen als Tunesië, Indonesië, Maleisië, Thailand, Singapore, Ecuador, Bolivia, Peru, Colombia, Costa Rica, Cuba, Senegal en Cambodja.

Pieter Oostenbrink (geregistreerd reizigersverpleegkundige):
Pieter is begonnen met werken als reizigersverpleegkundige bij de TCO in 2003. Sinds juni 2008 werkt Pieter voor www.vaccinatiecentrum.nl en sinds november 2008 staat hij geregistreerd als reizigersverpleegkundige bij het LCR. Pieter reist sinds 1996 naar de (sub)tropen en bezocht al Turkije, India, Nepal, Iran, Pakistan, China, Laos, Vietnam, Cambodja, Thailand.

Louise van Kimmenade (geregistreerd reizigersverpleegkundige)
Louise is in januari 2016 begonnen met werken bij het vaccinatiecentrum. Sindsdien is haar enthousiasme om zoveel mogelijk van de wereld te zien enorm gegroeid. Ze is dol op reizen en zou het liefst elk jaar een nieuw land willen bezoeken. Louise heeft tot nu toe landen bezocht als Costa Rica, Cuba, Turkije, Tunesië, Indonesië en Sri Lanka. In de toekomst zou ze graag naar Zuidelijk Afrika willen reizen.

Yvon Schuthof (geregistreerd reizigersverpleegkundige):

Yvon is sinds 2010 werkzaam als reizigersverpleegkundige en is tevens lid van de werkgroep reizigersverpleegkundigen van het LCR. Van 1992 tot 1994 heeft Yvon de Tweedegraads Lerarenopleiding Verpleegkundige gevolgd aan de Hogeschool in Leiden. Daarna volgde in 1995 de Tropenopleiding aan het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT) in Amsterdam. Van januari 1996 tot januari 1999 werkte Yvon via Memisa Medicus Mundi als docent verpleegkunde in het St. Francis Hospital Katete in Zambia. Yvon heeft de tropische landen Zambia, Zimbabwe, Zuid Afrika, Kenia, Seychellen en Costa Rica bezocht.

Judith de Klein (geregistreerd reizigersverpleegkundige):
Judith is in april 2018 gestart bij het Vaccinatiecentrum. Als kind sprak ze ooit de wens uit om reisleidster te worden…maar zoals dat zo vaak gaat, liep het anders. Judith heeft vele jaren met plezier gewerkt als begeleider van cliënten met een verstandelijke beperking. De laatste 5 jaar was ze wijkverpleegkundige voor een thuiszorgorganisatie. Met het werken als reizigersverpleegkundige is het beste uit beiden werelden nu verenigd en is haar jeugdwens toch een beetje uitgekomen.

Nienke van Leusen (geregistreerd reizigersverpleegkundige):
Nienke is in 2012 begonnen met werken voor het vaccinatiecentrum. Na in 2017 twee jaar in Houston, Texas in Amerika gewoond en gewerkt te hebben als CrossFit L2 coach is ze nu weer terug bij het team van vaccinatiecentrum en bemand de locatie Nijmegen. Nienke heeft gereisd in de volgende landen; Indonesie, Sri Lanka (meerdere keren), Emiraten, Turkije, Marokko, Namibie, Canada, Amerika (meerdere keren), Mexico, Guatamala, Nederlandse Antillen, Bahama’s en natuurlijk in Europa.

Sharona Erol (geregistreerd reizigersverpleegkundige):
Sharona is in 2019 bij ons begonnen als stagiaire. Vanaf 2020 is zij als verpleegkundige werkzaam bij het vaccinatiecentrum. In 2017 heeft zij een half jaar gestudeerd in Australië voor haar opleiding verpleegkunde en daar zijn de reiskriebels ontstaan. In 2019 heeft zij een roadtrip gemaakt in het westen van Canada en haar lijstje met bestemmingen groeit. Op reis is zij het liefste in de natuur en leert zij graag meer over de cultuur van een land.

Peggy Pol:
Peggy is onze office manager. Alle werkdagen van de week kunt u voor alle vragen bij haar terecht per mail of via de telefoon. Mocht het niet lukken een afspraak te maken via de website kunt u altijd een beroep op Peggy doen via ons centrale telefoonnummer.

Margriet Blij: 
Margriet Blij is sinds november 2019 werkzaam als (financieel) administratief medewerkster. Zij zorgt ervoor dat alle geldstromen binnen het Vaccinatiecentrum zo soepel mogelijk verlopen. Margriet houdt van reizen en wandelen, het liefst met backpack ergens hoog in de bergen en fietst graag op de racefiets of mountainbike.

Ellen Chin (kwaliteits)manager:
Ellen werkt sinds mei 2018 voor vaccinatiecentrum.nl en houdt zich bezig met kwaliteits- en personeelsbeleid, procedures, protocollen en verbetertrajecten. Zij bewaakt daarmee de kwaliteit die vaccinatiecentrum.nl biedt. Ellen houdt van reizen binnen en buiten Europa en doet dat het liefst met de backpack.

Pieter van Thiel (eindverantwoordelijk arts):  
voormalig consulent Min. van Defensie / staflid Infectieziekten en Tropische Geneeskunde AMC.
Heden:
-gastconsulent /  internist-infectioloog afd. Infectieziekten en Tropische geneeskunde AMC.
-tutor geneeskunde-studenten en co-assistenten, Fac. Geneeskunde AMC/UvA
-internist, Executive Health Management (EHM) Hoofdddorp
-”visiting internist & lecturer”, Department of Medicine, College of Medicine, Univ of Malawi, Blantyre, Malawi (opleidingsziekenhuis van de Malawiaanse geneeskundeopleiding voor artsen en clinical officers), jaarlijks 6 weken*.
-docent diverse nascholingscursussen reizigersgeneeskunde
-voorzitter Kwaliteitsconcilium voor artsen van het LCR
-lid kleine werkgroep LCR
-lid Commissie Deskundigen Immunisaties Militairen, Min van Defensie.
-voorzitter Concilium Opleiding Tropische Gezondheidszorg (COTG), Ned. Ver. Tropische Geneeskunde en Internationale Gezondheidszorg (NVTG)
-secretaris. concilium Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde (CIGT) van de NVTG
-lid adviescommissie Nederlandse Tropencursus (NTC), Kon. Instituut voor de Tropen, Amsterdam
-bestuurslid Vereniging voor Infectieziekten (VIZ)

Adne Glas: verpleegkundige
Adne werkt sinds augustus 2020 voor vaccinatiecentrum.nl. Van kinds af aan is de liefde voor reizen met de paplepel ingegoten. Tijdens het reizen staan alle opties open. Of het nou in de kleinste tentjes, met een camper of in een hotel is maakt voor hem niet uit. Het liefst verkent Adne wereldsteden of ruige natuur. Bestemmingen die hij al van zijn lijstje heeft kunnen schrappen zijn onder andere: Nieuw-Zeeland, Australië, de Verenigde Staten, Canada, Egypte, Jordanië en delen van Europa. 

Toezicht:
Onze toezichthoudend apotheker is Apotheek van Weringh te Wageningen.  


 

 
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *